Informasjon

Tøft design
Møt Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Fordeler ved å kjøpe Soul Electric hos en autorisert Kia-forhandler:
  • Vi tilbyr lånebil ved garantireparasjon
  • Vi tilbyr 3 års gratis veihjelp
  • Vi selger biler tilpasset norske forhold (leveres alltid med batterivarmer for raskere lading).
  • Vi har autoriserte forhandlere med inngående modell- og service-kjennskap til bilen
  • Vi oppdaterer bilens elektronikk med siste versjoner ved alle servicer
  • Vi sender ut varsler ved eventuelle innkallingsaksjoner
  • 7 års nybilgaranti gjelder fra registreringsdato i Norge, ikke i utlandet
  • Vi gir deg 5 års garanti på radio/navigasjon
Interiør og komfort
Kupeen i den nye Soul Electric preges av delikate overflater og avrundede konturer. Her finner du også eksklusive dekorelementer laget av miljøvennlige materialer. Instrumentene er tydelige og intuitive. Via infotainmentsystemet kan du kontrollere bilens ladestatus, finne avstand og rute til nærmeste ladestasjon, justere klimaanlegget og velge musikk til kjøreturen.

Energieffektivitet

Effektivitet er nær hjertet av Soul Electric. Bilen sparer strøm eller lader batteriene med en rekke systemer for å oppnå maksimal rekkevidde. Du kan programmere bilen til å forvarme mens den lader, noe som forlenger kjørelengden på kalde vinterdager.

PRODUKTINFORMASJON

Kjøreegenskaper
I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren har høy effekt og høyt dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 250 km og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort.

Senter for informasjon
Kia Soul EV har alt: navigasjonssystem med 7-års kartoppdatering, ryggekamera, MP3-spiller og DAB radio. Godt synlige skjermer på instrumentpanelet og midtkonsollen gjør det enkelt å overvåke alt fra ytelse til batterilading.

Førerassistanse
Ryggekameraet aktiveres når bilen står i revers. Skjermen i midtkonsollen viser et live-bilde av området bak bilen. Start-/stoppknappen ved siden av girspaken er en komfortabel løsning som gir et sportslig preg. Det elektriske håndbrekket aktiveres med et kort trekk i bryteren. Dekktrykkovervåkningssystemet gir deg en advarsel i instrumentpanelet dersom dekktrykket er for lavt.

Sikkerhet
Kia Soul er fulladet med utstyr. Stabilitetsprogram(VSM) bidrar til at bilen holder seg stabil ved bremsing. Bakkestartassistenten(HAC) hindrer bilen i å rulle bakover. BAS(bremseassistentsystem) reduserer bremselengden betraktelig. Elektronisk stabilitetskontroll(ESC) reduserer hjulspinn. Virtuell motorlyd spiller en varsellyd slik at fotgjengere kan høre deg komme.

Effektive løsninger
Alt ved Soul Electric er designet med tanke på effektivitet. Bilens rekkevidde avhenger av batteriets nivå, så mange av bilens systemer, blant annet bremsing, oppvarming og avkjøling, er utviklet for å opprettholde eller øke energinivået. Du kan også programmere din Soul Electric til å forhåndvarmes eller -avkjøles mens bilen står til lading.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric

Meld interesse