Informasjon

Dynamisk design
Din gode smak gjenspeiles hver gang du setter deg inn bak rattet på den helt nye Kia Sportage. Konstruert og bygget I Europa, med en oppsiktsvekkende sideprofil, skulpturert sportslig front med Kias signaturgrill, og kromdetaljer rundt vinduene. Det barske hekkdesignet og de kraftfulle baklyktene runder av designet med stil og eleganse.

Avansert lys-sytem
Grensesprengende lysteknologi på den helt nye Kia Sportage sikrer at reisen blir så stressfri og sikker som mulig. Bi-xenon hovedlys med dynamiske kurvelys forbedrer sikten om natten gjennom å belyse veibanen gjennom svingen. Den automatiske nedblendingen registerer møtende lys, eller baklyktene på biler foran deg, og skifter automatisk mellom nær- og fjernlys.

KIAs Connected Services
Hold deg oppdatert om veien, takket være Kias nettilkobling, basert på Tom Tom. Du får informasjon om fartsgrenser, vær, trafikk, mm. Alt vises på bilens display (en smart-telefon med mobildata er nødvendig). Det standardmonterte navigasjonsanlegget har 7 års oppdatering av kartene og informasjon i sanntid inkludert.

Slående omgivelser
Du vil føle deg som hjemme inne i den helt nye Sportage, der maksimal komfort og gode bruksegenskaper møter materialer med myke overflater. Detaljer i matt krom og høyglanspolerte innlegg på de rette stedene gir et uforglemmelig inntrykk.

Automatisk nødbrems
Den automatiske bremseassistenten (AEBS) er et assistansesystem og fritar ikke førerens ansvar til å kjøre sikkert til enhver tid. Føreren må tilpasse kjøringen til sine kjøreferdigheter, til trafikkreglene og til den aktuelle kjøre- og trafikksituasjonen. AEBS er ikke konstruert for å kunne operere kjøretøyet automatisk.

Solide SUV-egenskaper
Off-road og på vei – nyt full frihet og kontroll, uansett hvor ferden går i din helt nye Kia Sportage. Avanserte SUV-egenskaper med firehjulsdrift som kontinuerlig reguleres i forhold til kjøreforholdene for å gi grep på grovt, løst- eller glatt underlag. Systemet bidrar også til økt stabilitet ved kjøring i sving.

Sportslig utseende
Er du på jakt etter maksimal sportslighet og stil ute på veien? Den nye Kia Sportage GT Line gjør at du ikke lenger behøver å lete. Det distinkte designet og de oppsiktsvekkende finessene gjør sitt til at denne atletiske bilen skiller seg ut. Den er kraftfull og barsk, klar til å bringe deg ut på et hvilket som helst eventyr du drømmer om.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Sportage KIA Sportage KIA Sportage KIA Sportage KIA Sportage KIA Sportage KIA Sportage

Meld interesse