Informasjon

DESIGN

Lekre linjer
Elegant design handler om proporsjoner og balanse. Stinger overbeviser med langt panser, korte overheng foran, lang akselavstand og lav kupé. De brede skulderlinjene strekker seg mot hekken som avrundes med en sort diffuser som gir bedre aerodynamiske egenskaper.

Stilrent kupédesign
De rene linjene i kupeen i Stinger er inspirert av sportslig Gran Turismo-design og av flydesign. Interiørdetaljer som runde dyser, metallinnfatning på instrumentene og dekor i satinert krom setter et stilfullt preg på kupeen. Det understrekes av kvalitetsmaterialer, moderne dekor og kontrastsømmer.

KJØREEGENSKAPER

Mye moro bak rattet
Rask respons og imponerende ytelser – i Stinger får du virkelig følelsen av å være ett med veien. Den elektronisk regulerte fjæringen (ECS) har flere sensorer som evaluerer kjøreparametrene og sørger for høy komfort og sikkerhet. Med valg av kjøremodus (DMS) kan du tilpasse kjørekarakteristikken etter ønske og kjøreforhold.

Suveren trygghet og kontroll
Veien kan være full av overraskelser, men firehjulsdriften i Stinger gjør deg godt forberedt på det du møter rundt neste sving. Systemet fordeler dreiemomentet dynamisk og sørger dermed for godt veigrep og høy stabilitet. Det gir en trygg og god kjøreopplevelse for alle i bilen uansett vær- og veiforhold.

Få opp pulsen
Alle de turboladede motorene byr på spreke kjøreopplevelser. Du kan velge mellom motorene 2.2 CRDI (200 hk), 2.0 T-GDI (255 hk) og 3.3 T-GDI V6 (370 hk). 8-trinns automatgirkassen girer raskt og sømløst. Kombinert med svært god akselerasjon og suverene kjøreegenskaper legger den grunnlaget for gode opplevelser på veien.

KOMFORT

God plass
Den lange akselavstanden gir en romslig kupé. Her har du og inntil fire passasjerer masse plass til å slappe av og nyte turen. I bagasjerommet med et volum på 406 liter kan du frakte lange gjenstander. Det er bare å legge ned baksetet, som kan deles i forholdet 60:40.

Utmerket komfort
Stinger er konstruert for å gi en optimal sittestilling. Det elektrisk justerbare førersetet med sportssetedesign gir god sidestøtte, og varme- og ventilasjonsfunksjon i setene gjør kjøreturen behagelig for alle i bilen.

Smart elektrisk bakluke
Bakluken åpnes automatisk når du nærmer deg hekken på bilen. Du trenger bare å ha nøkkelen i lommen eller vesken.

ALLTID INFORMERT

Midt i synsfeltet
Fra førersetet kan du se viktig informasjon på supervisjon-displayet. Head-Up Display viser kjøreinformasjon, som fartsgrenser og navigasjonsinformasjon, slik at du ikke trenger å ta blikket bort fra veien.

Alltid på nett

Kia Connected Services fra TomTom sørger for nyttig informasjon på turen.1,2 Du kan holde kontakten med omverdenen og har tilgang til nyttig informasjon på 8"-berøringsskjermen. Multimediesystemet støtter også Android Auto™ og Apple CarPlay™3,4, som lar deg bruke telefonfunksjoner og spille favorittmusikken din mens du hele tiden har oppmerksomheten rettet mot trafikken.

360° kamera

Det intuitive 360° kameraet med dynamisk guiding setter sammen fire vidvinkelbilder fra kameraer foran, bak og på sidene av bilen. Det gjør at du kan se omgivelsene i fugleperspektiv når du parkerer eller kjører under 20 km/t.

Harman Kardon®-lydsystem

Harman Kardon®-lydsystemet med 15 høyttalere med en effekt på 720 watt leveres som ekstrautstyr, og gir førsteklasses lydkvalitet i bilen. Subwooferen som er montert under forsetene, Clari-Fi™-teknologi og QuantumLogic™-Surround Sound Technology sørger for krystallklar lyd.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Smart Cruise Control
Smart Cruise Control bruker en radarsensor til å måle avstanden til kjøretøyet foran. Hvis den som kjører foran øker hastigheten, vil bilen din akselerere. Hvis kjøretøyet foran senker farten, vil systemet redusere hastigheten eller stoppe bilen.

Tretthetsvarsling 
Tretthetsvarslingen følger med på bilen og hvordan du kjører. Hvis systemet registrerer tegn på at du er ukonsentrert og det er på tide med en pause, varsler det med lydsignaler og et varselsymbol på instrumentpanelet.

Automatisk nødbrems
Den automatiske nødbremsen i Stinger bruker data fra kameraet og radaren for å oppdage kjøretøyer og fotgjengere foran bilen. Ved behov kan systemet gripe inn for å bidra til å unngå kollisjon. Systemet varsler deg hvis det registrerer fare for kollisjon, og det kan også aktivere bremsene automatisk for å minimere følgene av en kollisjon.

Filskiftvarsler med lane keep assist
Kia Stinger har en filskiftvarsler som varsler deg med lydsignaler og visuelle signaler dersom bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet. Om det trengs, styrer assistenten bilen tilbake på rett spor.

Skiltleser
Skiltleseren viser fartsgrenser og forbikjøringsforbud godt synlig på navigasjonsskjermen og instrumentpanelet.

Fjernlysassistent
Når du kjører med fjernlyset på, kan denne funksjonen registrere kjøretøy som nærmer seg, og dimme lyset automatisk. Dermed unngår du å blende møtende trafikanter. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Stinger KIA Stinger KIA Stinger KIA Stinger KIA Stinger KIA Stinger

Meld interesse